Szolgáltatásaink

Szeretnénk valódi és értékes szolgáltatásokat nyújtani Önnek!

Számunkra az egyik legfontosabb, hogy Ön releváns információkat és széleskörű tájékoztatást kapjon eladóként a lehetőségeiről, vásárlóként pedig a megvásárolni kívánt cégről, mindezt egyszerűen és hatékonyan, weboldalunkon keresztül!  

Hirdetőinknek és az oldalon keresőknek számos hasznos funkciót és szolgáltatást biztosítunk anélkül, hogy megnehezítenénk a hirdetés feladását, vagy a keresést. 

A Biznee egyedisége abban rejlik, hogy az oldalra felkerülő hirdetéseket - adószám megadását követően - azonnal, a legutolsó hiteles adatokkal töltjük fel, melyet mit "Biznee által ellenőrzött" jelöléssel látunk el! Ezzel biztosítjuk, hogy szolgáltatásaink valódi értéket képviseljenek az Ön számára!

Szándéka titok maradhat

Anonim hirdetési forma
Fontos a cég mindennapi működésében, hogy annak dolgozói/üzleti partnerei lehetőleg ne idő előtt értesüljenek a cégutódlás vagy az cégeladás szándékáról. Ezért helyeztük az oldalt anonim alapokra, így védve a hirdetőink kilétét.

Belső üzenetküldő rendszer
Hirdetőinknek, befektetőinknek és az oldalon böngészőknek a kor követelményeinek megfelelő egyedi belső üzenőrendszert biztosítunk!  A Biznee üzenetküldőjét megtalálhatja a Biznee fiókjában, ahol nyilvántarthatja üzenetváltásait.

Segítünk a tájékozódásban!

Automata cégértékelő rendszer
A hirdetés adatlapján Ön számos, fontos Bisnode értékelést találhat az adott vállalkozásról. Fontosnak tartjuk, hogy az anonymitás ellenére is, Ön pontos és hiteles - egy vállalkozás megítéléséhez nélkülözhetetlen - információkat és gazdasági mutatókat kapjon.

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb hirdetési formát!
Adja fel hirdetését és jelölje be az Önnek legmegfelelőbb szolgáltatásunkat!

  • Befektetőt keres?
  • Üzlettársat keres?
  • Üzemeltetőt keres?
  • Eladná vállalkozását?

Az oldalra látogatók a Biznee jelölések segítségével célzottan megtalálják az Ön hirdetését!

Konkrét elképzelése van arról, hogy milyen vállalkozást keres?
Használja keresési szolgáltatásunkat! Ha már bejelentkezett oldalunkra és beállította keresését, rögzítheti azt a "Keresési feltétel rögzítése" gombbal. Ezzel is szeretnénk elősegíteni, hogy elsőként értesülhessen az Önnek megfelelő az oldalunkra felkerülő új hirdetésekről!

 

Ha már hirdetett

Akkor sem dőlünk hátra, amikor már az Ön hirdetése felkerült az oldalunkra. Elégedett eladók és elégedett vevők sokaságát szeretnénk magunk mögött tudni, ennek érdekében a keresőoptimalizált működés mellett az oldalunkra felkerülő hirdetéseket havi hírlevél kampányainkkal népszerűsítjük. Célunk ezzel is elősegíteni az értékesítés folyamatát, és növelni a hirdetése nézettségét!

Az oldalunkra felkerült hirdetésekre - azaz adatlapokra - ilyen módon generált forgalomról a hirdetőket havi szinten értesítjük, így ők is visszajelzést kapnak arról, hogy milyen látogatottsággal bír a Biznee oldalra feltöltött értékesítésre váró vállalkozásuk. 

Hirdetését kiemelheti, előre sorolhatja, vagy akár a főoldali szalagcímre is elhelyezheti, ezzel is növelve a nézettségét! 

Amennyiben már folyamatban van az Ön cégében az utódlás, generációváltás, abban is tudunk segíteni.

Elfelejtett jelszó

Kérjük adja meg a korábban regisztrált e-mail címét, és elküldjük a módosításhoz szükséges linket!

Regisztráció megerősítése

Köszönjük regisztrációját!

Biznee fiókja aktív!

Ön már bejelentkezett!

Biznee fiók törlése

Biznee fiókja törölve lett!

Online Cégérték kalkulátor

Az Online Cégérték kalkulátor használatához kérjük jelentkezzen be!

Amennyiben még nem regisztrált oldalunkra, most fél perc alatt megteheti!

Online Cégérték kalkulátor

Köszönjük, hogy a BIZNEE cégérték kalkulátorát használta!

Az Ön által megadott adatok alapján kalkulációnkat PDF formátumban elküldtük a regisztrált e-mail címére!

j