Piacot találhat

Bővítse vállalkozását!

A különféle vállalkozásoknak megvannak a maguk sajátosságai, azonban egy dologban mindenképp hasonlítanak egymásra: minden vállalkozás életében eljön az a pont, amikor a maximális profit eléréséhez a kapacitások növelése, vagy éppen piaci akvizíció szükséges.


Egy cég működtetése során érdemes szem előtt tartani, hogy a hosszú távon kihasználatlanul maradó erőforrások komoly deficithez is vezethetnek. De szemlélhetjük pozitívan a lehetőségeinket: a szabadon maradó erőforrások megfelelő kihasználásával profitot maximalizálhatunk! Szeretné vállalkozását bővíteni új piacokkal, új kapacitással, új vevőkkel, új lehetőségekkel? 

Keressen nálunk!

Oldalunkon igénye szerint böngészhet az eladó vállalkozások illetve üzleti lehetőségek között annak érdekében, hogy vállalata az Ön által elvárt ütemben növekedhessen tovább! Konkrét elképzelése van arról, hogy milyen vállalkozást keres? Keresőnkben bejelentkezést követően rögzítheti az Önnek megfelelő keresési feltételt a "Keresési feltétel rögzítése" gombbal. Az oldalra felkerülő és a rögzített keresési feltételeknek megfelelő hirdetésekről e-mail formájában értesítjük!


Elsősorban azokat a hirdetéseket ajánljuk figyelmébe, amelyeket elláttuk a "Biznee által ellenőrzött" jelöléssel! Az ilyen jelöléssel ellátott hirdetéseinkről biztosan tudhatja, hogy a hirdető valós, és a legutolsó hivatalos adatokkal egyező információkat adott meg vállalkozásáról. Szeretnénk felhívni figyelmét, jelzőlámpás jelzéseinkre is, amelyek - az anonimitás ellenére is - sokat mondó információkat közölhetnek a feltöltött vállalkozásról!

Elfelejtett jelszó

Kérjük adja meg a korábban regisztrált e-mail címét, és elküldjük a módosításhoz szükséges linket!

Regisztráció megerősítése

Köszönjük regisztrációját!

Biznee fiókja aktív!

Ön már bejelentkezett!

Biznee fiók törlése

Biznee fiókja törölve lett!

Online Cégérték kalkulátor

Az Online Cégérték kalkulátor használatához kérjük jelentkezzen be!

Amennyiben még nem regisztrált oldalunkra, most fél perc alatt megteheti!

Online Cégérték kalkulátor

Köszönjük, hogy a BIZNEE cégérték kalkulátorát használta!

Az Ön által megadott adatok alapján kalkulációnkat PDF formátumban elküldtük a regisztrált e-mail címére!

j