Exit lehetőség

Az időzítés mindig fontos!

Az elmúlt időszakban végzett felmérések alapján több, mint 10.000 olyan magyar vállalkozás van, ahol a magas árbevétel és kimagasló eredményesség ellenére sem találnak megoldást a cégvezetés folytonosságának megoldására. Problémát jelenthet egy megfelelő manager megtalálása a vállalkozás élére, de sokan küszködnek a generációváltás nehézségeivel is.

Nem könnyű, hiszen sokan az életük művét szeretnék tovább örökíteni, biztosítani a folyamatos működést, amely a legtöbb esetben családok sokaságának megélhetését jelenti. Azonban ha a gondolat már ott motoszkál, érdemes időben elkezdeni cége felkészítését az értékesítésre vagy más ALTERNATÍV megoldásra, és amennyiben megszületett az elhatározás, a Biznee-re bátran számíthat!

Ne cipelje tovább, ha Önnek már teher

A legtöbb vállalkozó küldetésének tekinti, hogy cégét napról napra a nyereségességet szem előtt tartva, lelkiismeretesen működtesse. Ez folyamatos koncentrációt igényel, az állandó nyomás és stressz pedig idővel akár egészségügyi problémákhoz is vezethet. Ha ez az állapot bekövetkezett, az többnyire csökkent teljesítőképességgel is párosul, amely sajnos a vállalkozás eredményességét jelentősen befolyásolhatja a jövőben.

Ilyenkor megoldást jelenthet egy kis pihenés, kikapcsolódás, vagy más, új típusú kihívás. Ha megfelelő kilépő pontot talál vállalkozásából, akkor lesz ideje feltöltődni, nyugodt körülmények között pihenhet a családjával, gyermekeivel, aztán ha újra készen áll, máris belevághat valami újba! A bölcs ember tudja, hogy a pénz ahhoz szükséges hogy megéljünk; a pénz sohasem lehet cél, csupán egy eszköz.

A Biznee-nél mi a nyer-nyer üzletek hívei vagyunk, hiszünk abban, hogy egyszerre járhat jól a vállalkozását átadó, eladó, és a befektetést, működtetést, új piacot kereső vásárló is.

 

Elfelejtett jelszó

Kérjük adja meg a korábban regisztrált e-mail címét, és elküldjük a módosításhoz szükséges linket!

Regisztráció megerősítése

Köszönjük regisztrációját!

Biznee fiókja aktív!

Ön már bejelentkezett!

Biznee fiók törlése

Biznee fiókja törölve lett!

Online Cégérték kalkulátor

Az Online Cégérték kalkulátor használatához kérjük jelentkezzen be!

Amennyiben még nem regisztrált oldalunkra, most fél perc alatt megteheti!

Online Cégérték kalkulátor

Köszönjük, hogy a BIZNEE cégérték kalkulátorát használta!

Az Ön által megadott adatok alapján kalkulációnkat PDF formátumban elküldtük a regisztrált e-mail címére!

j