A Biznee története

Mi az a Biznee és kik állnak mögötte?

A Biznee Magyarország egyedülálló cégértékesítési és cégutódlással, generációváltással foglalkozó portálja, amelyet kifejezetten a mikro- kis- és középvállalkozások számára fejlesztettünk ki. 25 év vállalkozások üzemeltetésével és működtetésével eltöltött szakmai tapasztalattal a hátunk mögött tudjuk, hogy a cégértékesítés és/vagy cégutódlás egyáltalán nem könnyű feladat; főleg, ha a tulajdonos és az ügyvezető egyazon személy.

Küldetéssé vált probléma  

Miért nehezebb egy vállalkozást értékesíteni ebben az esetben? Feltételezhető, hogy az ügyvezető (azaz a tulajdonos) működteti a céget, az esetek többségében a vállalkozással kapcsolatos összes ügyet ő intézi, például kapcsolattartás a beszállítókkal-vevőkkel, kereskedelem, szolgáltatás, vagy gyártás napi koordinálása-ellenőrzése, dolgozók felügyelete és számonkérése, pénzügyek kézben tartása.

Fontos, ha már eldöntötte, hogy vállalkozását értékesíteni vagy átadni akarja, akkor ezzel egyidőben meg kell kezdenie egy megfelelő menedzsment kialakítását is. Azaz, ha az ügyvezető-tulajdonos már nem lesz a cégnél, a vállalkozás működéséhez szükséges feladatokat a megfelelő felelősségkörrel felruházott és arra alkalmas utód, munkatárs el tudja végezni.

Az eladási árat a megfelelően és önállóan működő céges szervezet nagyban meghatározza, hiszen a befektető azért fektet be, hogy amit ellenértékként kap az "működőképes" legyen!

És ami mögötte van

Több év piackutatás, fejlesztés, ötletelés, illetve szakmai konzultációk sora előzte meg az oldalunk elindítását. Úgy érezzük, mindig van hova fejleszteni, csinosítani, ezért az oldal a mai napig folyamatosan fejlődik, egyre inkább tükrözve a magyar mikro- kis- és középvállalkozások igényeit.

Küldetésünk - ahogy azt a logónk is mutatja -, hogy a vállalkozások iránti kereslet és a kínálat a Biznee segítségével hatékonyan és gyorsan egymásra találjon!

Mindegy, hogy eladna vagy bővítene, társat vagy befektetőt keresne, netán épp új dolgokba kezdene, a Biznee jelen van, és segít Önnek céljai elérésében.

Elfelejtett jelszó

Kérjük adja meg a korábban regisztrált e-mail címét, és elküldjük a módosításhoz szükséges linket!

Regisztráció megerősítése

Köszönjük regisztrációját!

Biznee fiókja aktív!

Ön már bejelentkezett!

Biznee fiók törlése

Biznee fiókja törölve lett!

Online Cégérték kalkulátor

Az Online Cégérték kalkulátor használatához kérjük jelentkezzen be!

Amennyiben még nem regisztrált oldalunkra, most fél perc alatt megteheti!

Online Cégérték kalkulátor

Köszönjük, hogy a BIZNEE cégérték kalkulátorát használta!

Az Ön által megadott adatok alapján kalkulációnkat PDF formátumban elküldtük a regisztrált e-mail címére!

j